Rotterdam doet het, Den Haag doet niets

Afgelopen weken heeft de Van Alkemadelaan weer vele hardrijders langs gehad. Ook heeft de VAV pieken van ver boven de 90db geregistreerd in de avond. We hebben contact gezocht met de politie, maar die doet hier helaas niets aan en is ook niet van plan ter plaatse te komen om te controleren.

Hoe anders gaat het in Rotterdam.

Dit weekend verscheen een artikel in NOS Nieuws over Rotterdam, waar deze zomer al honderden verkeershufters beboet zijn. Alleen al in de maanden juni en juli zijn meer dan 260 bekeuringen uitgedeeld voor het rijden in ‘herriebakken’ met een knallende uitlaat of harde muziek, maar ook vooroverdreven hard rijden, rijden zonder rijbewijs en/of gordel en het rijden in gestolen auto’s. En het resultaat is er naar.

Den Haag, zie dit als een voorbeeld en ga nu eens serieus aandacht besteden aan de veiligheid en leefbaarheid van de wijk!

Related posts

Leave a Comment