Dinsdag 15 Juni: 841 Vrachtwagens op 1 dag…

Op dinsdag 15 Juni heeft de VAV het hoogste aantal zwaar verkeer gemeten op 1 dag tot nu toe, met onze periodieke metingen. 841 Stuks waarvan er 50 al vóór 7 uur langs waren gereden, en tussen 8 uur en 9 uur (schooltijd) het hoogste aantal per uur die dag van 103 stuks. We zien heel veel bouwverkeer langsrijden: diepladers, kiepwagens, betonmolens, etc. Dit gaat ook naar het bouwterrein van het Poortgebouw nabij Bronovo. Dit bouwterrein ligt vlak bij de oprit naar de Noordelijke Randweg, wat uiteraard de route zou moeten zijn van en naar zo’n bouwterrein. We zijn in overleg met de aannemer Vastbouw, over de stappen die geleid hebben tot het gebruik van de Alkemadelaan en de opties die er zijn om de Noordelijke Randweg te nemen.

Kies menu optie Metingen / Verkeersintensiteit voor meer detail over het verkeer afgelopen dinsdag 15 juni.

Related posts

Leave a Comment