Wethouder van Asten en delegatie Gemeente in gesprek met de VAV

Maandag 31 mei hebben wij gesproken met wethouder Robert van Asten (Mobiliteit) en een delegatie van de Gemeente over de onveilige verkeerssituatie op de Van Alkemadelaan. Dit gesprek vond plaats in de Breitnertunnel, alwaar een goed zicht (en geluid) was op de problematiek op zowel de stoep, fietspad als weg. We hebben onze constateringen, standpunten en ook de aanpassingen die al in 2010/2011 zijn beloofd goed kunnen bespreken. Afgesproken is dat de Gemeente een voorstel gaat maken betreffende vervolgstappen om de verkeers(on)veiligheid in kaart te brengen en mogelijke maatregelen te definiƫren, bestaande gegevens over verkeersintensiteit, geluid en fijnstof te verzamelen en daarnaast ook gaat kijken of er maatregelen zijn die al op korte termijn uitgevoerd kunnen worden. Dit zal dan gezamenlijk besproken worden. De VAV bedankt de wethouder en de Gemeente voor het constructieve gesprek en ziet uit naar de verdere samenwerking om de leefbaarheid en veiligheid in de wijk te vergroten.

Related posts

Leave a Comment