Nieuwe petitie voor de nieuwe gemeenteraad

Enige tijd geleden hebben 640 mensen de petitie van Van Alkemadelaan Veilig (VAV) ondertekend. Nog hartelijk dank daarvoor! Velen hebben daarbij hun zorgen uitgesproken over de veiligheidssituatie op de Van Alkemadelaan.

Gesterkt door uw massale steun gaan wij verder.

Het blijkt dat al in 2011 de gemeente heeft aangegeven dat de Van Alkemadelaan een wijkontsluitingsweg is, waarvoor één rijbaan per rijrichting de norm is. Maar 11 jaar later is dit, hoewel er wel over wordt gepraat, nog steeds niet uitgevoerd. Er moet nu echt wat gebeuren, het is wachten op een ernstig ongeluk.

We willen dan ook een aangescherpte petitie aanbieden aan de nieuwe gemeenteraad, met daarbij uw gegevens die alleen aan de gemeente zullen worden overhandigd. De inzet van de nieuwe petitie is dat de Van Alkemadelaan zo snel mogelijk wordt heringericht met één rijbaan per rijrichting.

Vriendelijk verzoeken wij u om deze nieuwe petitie te tekenen en verder om uw eventuele huisgenoten (ook kinderen van 14 jaar en ouder) te vragen om te tekenen. Hoe meer ondertekenaars, hoe sterker onze vuist!

Alvast hartelijk dank. Via onze website www.vanalkemadelaanveilig.nl houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen.

We doen graag weer een beroep op u!

met vriendelijke groet,

Paul Treanor
namens de buurtgroep Van Alkemadelaan Veilig

Related posts

Leave a Comment