Donderdag 4 november: 26000 auto’s op 1 dag

Op donderdag 4 november heeft de VAV wederom metingen verricht m.b.t. de verkeersintensiteit.

Gemeten is: 26000 auto’s, 700 vrachtwagens en 250 bussen. Daarbij moet worden vermeld dat het aantal vrachtwagens in werkelijkheid een stuk hoger is, niet alles kon worden gemeten.

Related posts

2 Thoughts to “Donderdag 4 november: 26000 auto’s op 1 dag”

  1. Jan Verloop

    Heeft het VAV al een idee welke vervangende routes het thans overmatige verkeer op. De v. Alkemadelaan in de toekomst moet nemen, en welke invloed dit extra verkeer zal hebben in termen van rijtijd, filevorming en veiligheid aldaar?

    1. Over de randweg de N14 kan veel verkeer gaan. Deze wordt nog onvoldoende benut en loopt niet door een woonwijk. In reistijd scheelt het ongeveer een minuut. We pleiten niet voor afsluiting van de Van Alkemadelaan, wel voor het terugdringen van doorgaand (zwaar) verkeer en sluipverkeer.

Leave a Comment